Til seneste kommentar
Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Hvordan bruger jeg min forudbetalte husleje?

Hvordan bruger jeg min forudbetalte husleje?
Frank Kundeservicechef Rapporter upassende indhold

Kommentarer • Har du i forbindelse med din indflytning indbetalt 3 måneders forudbetalt husleje, kan du som led i din fraflytning vælge at anvende din forudbetalte husleje i de sidste 3 måneder af din lejeperiode.

  Vi gør opmærksom på, at din forudbetalte leje ikke dækker forbrugsudgifter som a conto vand og a conto varme m.v., hvorfor vi fortsat fremsender indbetalingskort til brug for betaling heraf.

  Såfremt din huslejebetaling er tilmeldt PBS, skal du huske at afmelde din PBS-aftale via din bank. Beløbet for husleje af de sidste 3 måneder vil fremgå som restance af din flytteopgørelse, som du modtager med posten inden for fire til seks uger efter frigørelsesdatoen.

  Frank Kundeservicechef
 • Hej,

  Hvis det i de særlige vilkår §11 er angivet, at lejemålet tidligst kan opsiges 12 måneder efter overtagelse, hvordan står man ift. forudbetalte husleje, hvis man opsiger før de 12 mdr. er gået?

  Lad os sige, at lejligheden opsiges før tid, men at der findes en ny lejer med det samme (inden for de 12 måneder), får man så stadig forudbetalt leje tilbage?
  Charlotte

 • Hej Charlotte

  Det er ingen ændring i forhold til hvordan forudbetalt leje håndteres.
  Hvis du som lejer ikke vil betale din husleje i den sidste måned kan du vælge at bruge din forudbetalte leje i opsigelsesperioden dvs. du benytter den til at betale leje den sidste måned du som lejer hæfter for lejemålet

  Hvis du vælger ikke at benytte din forudbetalte husleje vil du få den forudbetalte leje retur når vi afregner din fraflytning.

  Håber du fik svar på dit spørgsmål.
  Frank Kundeservicechef

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.