Information vedrørende coronavirus - opdateret 31.01.21

Coronavirussen (COVID-19) kan give anledning til mange spørgsmål og bekymringer - og selvom restriktionerne løftes fra 1. februar 2022, fortsætter Heimstaden med følgende retningslinjer:

For beboere 

Når vi besøger dig i dit hjem, vil du opleve, at vores medarbejdere bærer mundbind. Vi giver ikke hånd, når du møder os, og vi beder dig måske holde afstand. Det er ikke et udtryk for uhøflighed, men blot for at være på den sikre side.

Det er vigtigt, at du kontakter os for at aftale en ny tid, hvis nogen i husstanden bliver syge med covid- eller influenzalignende symptomer med fx hoste, åndenød og feber.

Fremvisninger – for beboere og boligsøgende
Hvis du er fraflyttende beboer og din bolig skal fremvises, tager vi naturligvis en række forbehold. Både udlejningskonsulenten og gæst(er) vil bære mundbind til fremvisningen.

Af juridiske årsager skal du personligt lukke os ind i boligen, men du bestemmer selv, om du ønsker at være hjemme under selve fremvisningen. Den tager typisk 15-20 minutter.

For boligsøgende er det obligatorisk at bære mundbind – både ved fremvisning af beboede og tomme lejemål. Vores udlejningskonsulenter har ekstra mundbind til udlevering, hvis du ikke selv har et med.

Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som du kan læse her: www.sst.dk/da/corona
Heimstaden

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.