Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.

Nu starter udlejningen af 145 lejeboliger i Kamillehuset

En helt ny bydel skyder op i Rødovre centrum – og nu starter vi udlejningen af de 145 lejeboliger i Kamillehuset, en del af Gartnerbyen.

Til sommer kan de første beboere flytte ind i de familievenlige lejeboliger i Kamillehuset. Ejendommen består af i alt 145 lejligheder med egen altan, terrasse eller tagterrasse og varierer fra to til fem værelser – alle indrettet i funktionelle planløsninger med kvalitetsmaterialer og designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier.
Ejendommen rummer desuden p-kælder, elevator, porttelefoner med video og meget mere.

Når den helt nye bydel, Bykernen, står færdig, vil den bestå af seks nye kvarterer, herunder Gartnerbyen, og vil blive bundet sammen med den eksisterende Rådhusplads af et ‘grønt’ strøg. Her vil fodgængere blive ledt naturligt gennem bydelen, hvor parkrum, pladser og de klassiske karréstrukturer tilsammen vil skabe bydelens særlige karakter.

Læs meget mere om ejendommen her: www.kamille-huset.dk. Her kan du også skrive dig på interesselisten og blive inviteret til åbent hus, så du kan reservere din drømmebolig med det samme.

Heimstaden

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.