Nu tænder vi for varmen

I takt med at temperaturen falder uden for, tænder vi for varmen. Frem mod den 1. oktober starter varmecentralerne op i alle Heimstadens ejendomme.

Indesæsonen er startet og frem mod den 1. oktober vil varmen begynde at strømme ud i stuerne.

I nyere ejendomme slår varmen til automatisk, når udetemperaturen kommer under et bestemt niveau (målt som gennemsnit over en periode). Automatisk styring giver både bedre, grøn samvittighed og sparer på varmeregningen, da der slukkes for varmen i perioder, hvor det ikke er nødvendigt.

I nogle af de ældre ejendomme, skal vi fortsat starte varmekedlen manuelt.

Al gulvvarme styres automatisk – Det kan dog tage op til 24 timer, før gulvvarmen er slået helt igennem. For radiatorer kan det variere.

Få tips til hvis din radiator ikke varmer, og læs hele artiklen her.


Heimstaden

Kommentarer

 • vi har frosset frygteligt meget !!!!!!! det er ikke holdbart. Har varme i gulvet normalt normalt, den sidste måned har gulvene været som is, bor oven på P kælder,,,,. fredag kom der så en håndværker fra jer, men han kunne ikke få varme på, men sagde at det var en blikkenslager der skulle ordne det, ja-----han kunne desværre ikke komme før mandag, så vi fryser stadig. Håber at det bliver løst på mandag , indtil da, må vi så køre med vores ovn/komfur, for bare at få lidt varme i rummet, det kommer jo nok til at kunne ses på vores el= regning l!!!!!!! regning!!!!!!!! det er meget kedeligt det her.
  Bente og Svenn
 • Er det korrekt forstået, at vi ikke selv kan styre varmen, selvom der hænger termostater i alle rum? Der er ved at være ret fodkoldt på Njalsgade 201.
  VH Josefine
  Josefine
 • Hej Josefine,

  Det er tændt for varmen 1 Oktober.

  Du kan følge vejledningen omkring varmen: https://www.heimstaden.dk/hjemmetips/nu-taender-vi-for-varmen/

  Rigtig god dag.
  Regitze Kundeservicekonsulent
Indlægget er lukket for yderligere kommentarer.