Nyd sommeren – med omtanke for naboen 😊

Kære beboere,
Vi håber, I nyder sommeren og den dejlige stemning på jeres ejendomme og i jeres nabolag.

Med denne sommerhilsen vil vi blot minde jer om nogle af de gode huskeregler for at opretholde et godt naboskab samt plads til både hverdag og feriedage, når solen skinner og de fleste holder fri.

Respekter støjreglerne: 
Vær opmærksom på, at støj kan være generende for andre. Undgå at lave unødvendig larm, især i de sene aftentimer og om natten – vær særligt opmærksom på åbne vinduer, som bringer musikken ud til naboerne. Tænk på, at vi alle har brug for ro og fred.

Rengør efter dig: 
Hold vores fællesområder og gader rene. Smid affald i de tilgængelige skraldespande og undgå at efterlade madrester og andet affald udenfor. Lad os sammen bevare et rent og indbydende miljø.

Parkering med omtanke – også gæster: 
Vær opmærksom, når du parkerer din bil. Sørg for at overholde parkeringsreglerne og undgå at blokere ind- og udkørsler. Tænk på, at andre også har behov for adgang til parkering.

Hensynsfuld rygning: 
Hvis du er ryger, bedes du være opmærksom på, hvor du ryger. Undgå at ryge på altaner eller i nærheden af åbne vinduer, der kan forstyrre andre beboere. Respekter også eventuelle forbud mod rygning i fællesområderne.

Hunde, katte og andre kæledyr: 
Hvis du har kæledyr, sørg for at holde dem under kontrol. Ryd op efter dem og undgå, at de generer andre beboere. Husk også at overholde eventuelle regler for at holde kæledyr i snor eller i særlige områder.

Husk haven:
Er du så heldig at bo i en lejebolig med have, så husk at vedligeholde både hæk, græsplæne og fliser – både til gavn for dig selv og dine naboer. Hvis du er i tvivl om, hvad du selv forventes at gøre, kan du læse vores tips til havelivet på bloggen: heimstaden.dk/haveliv

Vær venlige og hils på hinanden: 
Et smil og en venlig hilsen kan gøre en stor forskel. Vi opfordrer til at møde naboerne med åbenhed og imødekommenhed.

Det gælder også, hvis I oplever at en nabo ikke helt overholder ovenstående huskeregler. Start med et venligt prik – eller henvis dem til denne artikel. 😊🧡

Vi håber, I vil tage disse huskeregler til jer og være med til at styrke det gode naboskab i sommerferien.

Med venlig hilsen,
Heimstaden Danmark ☀️

Heimstaden

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle. Din e-mail vises aldrig offentligt.