Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.

Udrulning af ladestandere

Hos Heimstaden ønsker vi at bidrage bedst muligt til den grønne omstilling – og at gøre det så nemt og attraktivt som muligt for beboere at vælge den grønne løsning til.
Derfor har vi indgået en landsdækkende aftale med Bravida A/S, som fremover vil håndtere ladebokse og -standere på Heimstadens ejendomme*.

Vi tilbyder ladebokse og ladestandere på tre typer af ejendomme:
  1. Rækkehuse og parcelhuse med egen indkørsel og/eller carport
  2. Parkeringskældre som Heimstaden ejer
  3. Etageejendomme og rækkehuse med udendørs parkeringsområde
I januar 2022 begynder vi etablering af ladepunkter på de ejendomme, hvor Heimstaden ejer parkeringskældrene. Derudover etablerer vi løbende ladestandere på ejendomme, hvor beboerne henvender sig om behov – og hvor det vurderes muligt.

I forbindelse med aftalen tilbyder vi samtidig alle beboere med egen indkørsel eller carport at købe en ladestander hos Bravida. Med aftalen slipper man som beboer for at betale for reetablering ved fraflytning.

For alle ejendomme tilbyder vi ladepunkter med op til 11 kW – dette er af hensyn til nuværende strømforsyning fra elselskaber og det øvrige strømforbrug i ejendommene og de enkelte boliger.

Læs mere om aftalen her.

*Med det hensyn det kræver til strømforsyning, vedligehold, forsikringsforhold og lovgivning er det ikke muligt at installere ladepunkter og ladestandere på tværs af godt 360 ejendomme samtidig. Derfor skyder vi udrulningen i gang på 27 af Heimstadens ejendomme.
Heimstaden
Indlægget er lukket for yderligere kommentarer.