Til seneste kommentar

Hvordan opsiger jeg mit lejemål?

Hvordan opsiger jeg mit lejemål?
Frank Kundeservicechef Rapporter upassende indhold

Kommentarer
 • På hjemmesiden under Beboer har du mulighed for at opsige dit lejemål gennem vores kontaktformular.

  Vælg emnet “Opsig dit lejemål” for at komme godt i gang. Når du klikker “Gå til opsigelse”, vil du blive videresendt til en specifik opsigelsesblanket, som du kan udfylde og underskrive digitalt.

  Efter du har udfyldt blanketten vil du modtage en bekræftelse på opsigelsen samt en gennemgang af proceduren ved fraflytning af lejemålet. Når et lejemål opsiges, uanset grund, er lejer jf. bestemmelserne i lejelovens § 97 pligtig at give adgang til, at interesserede nye lejere kan besigtige lejemålet.
  Lejeren er berettiget til selv at fastsætte tidspunktet for besigtigelserne, men dette skal, jf. lejelovens bestemmelser, være mindst 2 timer hver anden hverdag i et tidsrum, der er bekvemt for besigtigelse.

  Dette selvfølgelig alene under forudsætning af, at der ikke indgås anden aftale med udlejningsafdelingen. Såfremt fraflyttende lejer ikke kan/ikke ønsker at være til stede under fremvisningen, kan nøgle afleveres til udlejningsafdelingen, som altid vil ledsage interesserede nye lejere.
  Nøglen vil således aldrig blive udleveret til en interesseret ny lejer. For de almindeligt gældende regler i ejendommen henviser vi til husordenen.

  Beboer

  Vi håber denne guide har bidraget med information til alle de praktiske forhold tilknyttet din ejendom.

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

  Frank Kundeservicechef
 • Gå til opsigelse findes ingen steder på siden. I må have opdateret siden efter dette indlæg er lavet. Jeg kan ikke finde den nogen steder. Vil nogen hjælpe??
  Mads
 • Hej Mads

  Jeg har lige tjekket vores hjemmeside og det virker fint.
  Men for du kan komme videre så kan du skrive din opsigelse på opsigelse@heimstaden.dk så bliver du kontaktet mandag af vores personale.


  Frank Kundeservicechef
 • Jeg kan simpelthen ikke se, at der står “Gå til opsigelse” nogen steder. Har du et link direkte til opsigelse.
  Peter Clausen
 • Hej Peter

  Tak for dit spørgsmål.

  Hvis du klikker på dette link så kommer du ind på siden hvor du kan finde vores kontakt formular ved "Kontakt os". Det er det tætteste link jeg kan give dig: https://www.heimstaden.dk/beboer/

  Ved "Kontakt os" er der et felt, som du starter med at fylde ud med enten dit lejemåls nummer eller din adresse. Mens du taster oplysningerne ind, så finder systemet dig ved at "poppe" frem, lige nedenunder feltet du udfylder og her klikke du så på din adresse.

  Når du har valgt din adresse, skal du vælge emne. Her vælger du så emnet “Opsig dit lejemål” for at komme godt i gang. Når du klikker “Gå til opsigelse”, vil du blive videresendt til en specifik opsigelsesblanket, som du kan udfylde og underskrive digitalt.

  Hvis det bliver alt for kringlet så smid os endelig en mail på opsigelse@heimstaden.dk med dine oplysninger så hjælper vi dig videre derfra.
  Christina Kundeservicekonsulent

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.